Referències d'autoritats

Masriera González, Alícia

Camp d'activitat: Geologia

Vinculació amb el Museu

L’any 1969 va guanyar la plaça de conservadora tècnica del Museu de Geologia (Museu Martorell) i el 1985 en va ser nomenada directora, càrrec que ha ocupat fins que es va jubilar, el desembre de 2005. Ha dedicat la seva activitat científica a la col·laboració en diversos treballs dirigits al millor coneixement geològic dels terrenys mesozoics i terciaris del Pirineu català i aragonès i n’ha publicat els resultats com a coautora en diferents revistes de l’especialitat i, des de 1990, assíduament a ‘Treballs del Museu de Geologia de Barcelona’, publicació de la que ha estat directora.

Referències bibliogràfiques

Masriera González, A. El Museu Martorell, 125 anys de Ciències Naturals (1878-2003). Barcelona: Institut de Cultura de Barcelona - Museu de Ciències Naturals de la Ciutadella, 2006.

Cerca

Fitxes

 • Barre de Flandes y Díaz de Manso, Agustín de la

  L'any 1889 el Baró de la Barre, ministre espanyol a Colòmbia, va fer donació al Museu d'una col·lecció d'aus de Colòmbia.

 • Giner Marí, José

  La col·lecció de mol·luscs reunida per José Giner Marí, malacòleg valencià, establert a Sant Agustí, Eivissa, va ser adquirida pel Museu per compra el 1932, juntament amb 46 llibres i fulletons.

 • Juncadella Vidal-Ribas, Emili

  Promotor de l'expedició del Museu a l'Indoxina francesa el 1929, en la que va ser acompanyat per Aguilar-Amat. Recol·lector d'espècimens zoològics.

 • Masferrer i Rierola, Marià

  Ajudant del laboratori de preparació i taxidèrmia des de l'abril de 1888.