Guia de fons i col·leccions


Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Fonoteca

Nom Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Nom de les subunitats Fonoteca
Acrònim MCNB-MZB-FON
Tipus d'institució Archive, Museum
Descripció Col·lecció de gravacions originals de vocalitzacions d'animals, amb objectiu de preservació en format analògic i digital.
Adreça Pg. Picasso, s/n
Codi postal 08003
Ciutat Barcelona
Estat/regió Catalunya
País Spain
Telèfon +34 93 256 20 02
Fax +34 93 310 49 99
Correu electrònic egarciafr@bcn.cat
Logo
Institució mare Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Col·leccions Fonoteca
Persones associades Eulàlia Garcia Franquesa (Cap de Col·leccions)
Eloïsa Matheu ()
Drets de col·lecció La col·lecció pertany al Museu de Ciències Naturals, ICUB - Ajuntament de Barcelona.
Drets d'accés Totes les col·leccions estan obertes a la consulta dels investigadors i també es fan servir en exposicions i altres activitats culturals. Les condicions, directrius i dades de contacte per a visites i préstecs es detallen a la pàgina de Serveis de consulta i préstec.
Actualment s'estan creant i ampliant bases de dades de biodiversitat i de geodiversitat a partir de les col·leccions per tal que puguin ser consultades en línia. En aquests moments, part de la informació de les col·leccions és accessible a través del node espanyol del portal GBIF (Global Biodiversity Information Facility).
Restriccions d'ús La publicació de recerques realitzades total o parcialment amb materials de la col·lecció s'ha de comunicar al Museu i han de citar la procedència institucional dels espècimens estudiats. La utilització d'imatges està regulada per la normativa municipal de l'Ajuntament de Barcelona.