¡Atenció! Aquest web fa servir cookies.

Aquest web utiliza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que n'acceptes l'ús. Més informació

Accepto

Índex alfabètic:

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Qui va ser qui del Museu?

El projecte PROTAGONISTES obeeix a diverses motivacions. La primera és una raó de servei: la voluntat de proporcionar informació d’interès històric sobre la vinculació que han tingut amb el museu la munió de persones que hi han treballat o que han contribuït a incrementar els seus fons de col·leccions.

La segona motivació per desenvolupar el projecte PROTAGONISTES és convidar els usuaris d’aquestes pàgines web a reparar les mancances que observin a l’hora d’identificar la personalitat i de descriure la col·laboració proporcionada al museu per part d’algunes de les persones considerades. Així mateix, s’agrairà es faci saber la detecció d’errors o rebre suggeriments per incorporar al llistat altres persones que actualment encara no hi constin.

Per últim, aquestes pàgines de caràcter tècnic són també una radiografia del teixit humà que ha anat construint el Museu.

Documentació