Altres noms

Baró de la Barre

Barre de Flandes y Díaz de Manso, Agustín de la

Barcelona , 1842 - ? ,
Camp d'activitat: Ornitologia

Vinculació amb el Museu

L'any 1889 el Baró de la Barre, ministre espanyol a Colòmbia, va fer donació al Museu d'una col·lecció d'aus de Colòmbia.

Referències bibliogràfiques

"Adquisició de vàries aus i insectes de Colòmbia, donatiu del Baró de la Barre" [document d'arxiu], Arxiu Històric del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Fons: Junta de de Ciències Naturals. id0152.

Archivo diplomático y consular de España (31 d'octubre de 1890).

Cerca

Fitxes

 • Barre de Flandes y Díaz de Manso, Agustín de la

  L'any 1889 el Baró de la Barre, ministre espanyol a Colòmbia, va fer donació al Museu d'una col·lecció d'aus de Colòmbia.

 • Bech i Taberner, Miquel

  La col·lecció malacològica reunida per Miquel Bech va ser donada al museu per part de la seva vídua Francesca Pipó, l'any 2008. Miquel Bech va ser durant molts anys un actiu col·laborador del museu.

 • Bofill i Poch, Artur

  Exercí de director del Museu Martorell entre 1891 i 1920. En jubilar-se del càrrec, cedí les seves col·leccions personals al Museu, i continuà desenvolupant la seva activitat científica com a regent de la secció de malacologia.

 • Domènech i Torres, Lluís

  L'any 1987 ingressaren per llegat al Museu de Zoologia de Barcelona les importants col·leccions de lepidòpters i d'aus reunides per Lluís Domènech i Torres, nét de Lluís Domènech i Montaner, arquitecte de l'edifici que acull el Museu.