¡Atenció! Aquest web fa servir cookies.

Aquest web utiliza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que n'acceptes l'ús. Més informació

Accepto

Projectes

Projectes per col·laborar

El procés per documentar les col·leccions del Museu de Ciències Naturals de Barcelona s'orienta a diversos àmbits d'informació, sigui procedent de l'acte de recol·lecció, com de la pròpia gestió un cop les mostres ja han arribat i ingressat al museu. Els àmbits temàtics són molt diversos: topònims, noms de persones, taxonomies, etc. L'equip tècnic del museu no sempre poden arribar a interpretar i a conèixer en detall les dades que es desprenen de les etiquetes i les fitxes de les col·leccions ingressades amb anterioritat. Més de 150 anys d'història de la formació de les col·leccions i una procedència d'abast mundial fan molt difícil poder donar una resposta documental d'igual qualitat a totes les situacions. 

És així com la col·laboració externa pot ajudar a omplir buits documentals que  circumstancialment pateix el museu. Projectes específics per oferir continguts ja contrastats i per demanar alhora informació sobre dubtes detectats són el pont per participar activament en la documentació de col·leccions del museu.